Aanleveren van kredietrapportages aan banken

SBR Direct is het eigen online aanleverportaal van SBR Nexus

SBR Direct geeft u als ondernemer de mogelijkheid om zelf kredietrapportages in te sturen naar de aangesloten banken zonder dat u zich eerst aan hoeft te sluiten op SBR Nexus.

Na registratie op SBR Direct dient u een intermediair uit te nodigen om uw rapportage in te vullen. De ingevulde rapportage verstuurt u daarna zelf naar de bank van uw keuze.

Als intermediair ontvangt u een uitnodiging van de ondernemer met een invitatiecode. Daarmee logt u in op SBR Direct. De rapportages en schermen in SBR Direct zijn gebaseerd op de bankentaxonomie van SBR Nexus. De bankenrapportages voor middelgrote en grote ondernemingen worden niet ondersteund.

U dient een PKIoverheid-certificaat te installeren in uw browser om SBR Direct te kunnen gebruiken.

Kijk voor meer informatie en uitgebreide handleidingen op www.sbrnexus.nl/sbr-direct/


Een initiatief van:

Welkom bij SBR Direct

LET OP!:
Op 28 maart zal SBR Direct overgaan op een nieuwe rapportage standaard: de SBR Jaarrekening. Vanaf dat moment is het niet langer mogelijk om de huidige kredietrapportages in te sturen.
Eventueel opgeslagen maar nog niet ingezonden werk zal met deze upgrade verloren gaan. Wij adviseren u om uw werk voor 28 maart af te ronden en in te zenden of om te wachten met het opstellen en inzenden van een nieuwe rapportage tot na de SBR Direct upgrade.
Voor meer info: www.sbrnexus.nl/jaarrekening

Als ondernemer wilt u uw gegevens digitaal aanleveren bij de bank.

Als intermediair helpt u uw ondernemer bij het invullen van de rapportage. Onder intermediair verstaan we een accountant, boekhouder, administrateur of fiscalist.

Maak hieronder uw keuze.

Download voor meer uitleg de Handleiding ondernemer, of de Handleiding intermediair.

 

Onderwerpen

Title

Helaas zijn er geen resultaten gevonden die overeenkomen met de door u ingevulde zoekterm(en).

Blader door de lijst met onderwerpen of type een ander zoekwoord in.

Contactformulier


*

*

*

*

*

*

*
Ophalen van gegevens...

Helaas is de kennisbank momenteel niet beschikbaar. U kunt het op een later moment nogmaals proberen, of uw vraag stellen door het contactformulier in te vullen

Wat voor gebruiker bent u?

Om u zo goed mogelijk mogelijk te helpen, vragen wij u een keuze te maken tussen de twee verschillende soorten gebruikers.

Aan de hand van deze keuze wordt de klantenservice voor u zo optimaal mogelijk ingericht.